paperclip

Uitreiking NADA Award 2014!

Op 31 oktober 2014

Bij Latijnse School - Grote Kerkhof 6 in Deventer Grote Kerkhof 6, 7411 KT Deventer, Nederland

De NADA-Award uitreiking

Vanaf 15:30 uur reikt NADA voor de eerste maal de NADA Scriptie Award uit aan studenten.

Voor aanstormend talent van de Academie Mens en Arbeid! NADA is een netwerk van afgestudeerden van en werkzaam in het werkveld van de Academie Mens en Arbeid (AMA). Met professionals afgestudeerd vanaf 1986 tot heden is de NADA het netwerk voor het leggen en onderhouden van contacten en het uitwisselen van kennis en ervaring op het gebied van mens en arbeid.

De NADA Award Heb jij een uitstekende en innovatieve scriptie geschreven op het gebied van HRM of TP? Maximaal vijf van de ingediende scripties worden door Caroline van de Molen (directeur van de AMA) genomineerd en aangedragen bij het bestuur van de NADA. Een onafhankelijke jury beoordeelt de scriptie en maakt de winnaars tijdens een feestelijke prijsuitreiking bekend tijdens de jaarlijkse Najaarsbijeenkomst.

What’s in it for you? De NADA-Award levert je in de eerste plaats waardering op en een mooie toevoeging voor je CV op. De winnaar krijgt ook een geldbedrag van €500 (eerste prijs) of €250 (tweede prijs), bedoeld om zich verder te professionaliseren op het gebied van HRM of TP. Daarnaast worden bevindingen uit je scriptie meegenomen in onder andere de AMA-relatienieuwsbrief, welke aan ongeveer 2000 professionals in het werkveld wordt verzonden.

Ben je niet genomineerd of ben je reeds afgestudeerd? Kom dan ook naar de uitreiking! Bij deze bijeenkomst zullen veel alumni aanwezig zijn, een mooie kans om aan jouw netwerk te werken!

 

Tot kijk op 31 oktober, om 15:30 uur in de Latijnse School, Grote Kerkhof 6 in Deventer!

2014-10-31 00:00:00
0000-00-00 00:00:00