Workshop ‘Creatief denken’

Out-of-the-box denken, we hebben het er wel vaak over, maar hoe doe je dat nu echt? 

In de workshop 'Creatief denken' train je jezelf om je hersenen flexibeler te gebruiken. Een soort hersengymnastiek om lenig te leren denken.  

Tijdens deze workshop staan wij stil bij verschillende benaderingen van creativiteit en creatief denken en reflecteren wij op onze eigen creativiteit of creatieve mindset. Daarnaast gaan we aan de slag met vijf denkvaardigheden die jou helpen buiten de kaders te denken en op goede ideeën te komen.  

Deze workshop kan je als professional inspireren om je werk eens van een andere invalshoek te bekijken, iets uit te proberen dat buiten je comfortzone ligt, om uit de goed/fout modus te komen en wat meer spelend en experimenterend in je werk te gaan staan. 

Lian Groenveld 

Lian is trainer, coach en begeleider voor professionals in persoonlijke & professionele ontwikkeling. Ze werkt graag vanuit de positieve psychologie met een vleugje creativiteit. In haar vrije tijd maakt ze graag mixed media art en op het werk kan ze haar creativiteit o.a. kwijt door het aanbieden van workshops creatief denken. Dit doet zij zodat professionals weer met een frisse en ruimere blik naar het werk kunnen kijken en meer plezier en meer opties ervaren.  

Meer over Lian is te vinden op de website www.liangroenveld.nl en op haar LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/liangroenveld/ 

Datum 

Donderdag 21 maart 2024 van 14:00 – 17:00 uur 

Programma 

14:00 – 14:30: Inloop met koffie en thee 

14:30 – 17:00 uur: Workshop ‘Creatief denken’ o.l.v. Lian Groenveld 

Locatie 

Saxion Deventer, Handelkade 75 – ruimte Rollecate (C 0.52) 

Handig om te weten

De voorkeur heeft om met het ov te komen. Het is +/- 10 minuten lopen vanaf Deventer Centraal Station.

Mocht je met de auto komen, kun je parkeren op het P+R-terrein.

2024 03 21 Workshop Creatief denken

Aanmelden

Meld je aan via de inschrijfmogelijkheid op deze pagina. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Creatief Denken