Workshop Tijd en aandacht – Daniëlle ter Stal

Het is niet moeilijk om te rennen, te haasten en te vliegen door het leven. Voor je het weet waan je jezelf in een sneltrein en raast het leven aan je voorbij. Wel is het lastig om hieruit te stappen en te veranderen! Het is Daniëlle's missie om jou te leren ONT-MOETEN zodat je meer rust, ontspanning en grip hebt in jouw leven!

Tijdens de Workshop Tijd en aandacht gaan we aan de slag met ONT-MOETEN. Daniëlle laat jou zien en geeft praktische tips over hoe jij zo effectief en efficiënt mogelijk met jouw tijd kunt omgaan. Daarnaast wordt de kracht van ademen en aandacht ontdekt en getraind.

Na deze workshop ben je in staat om in te zien dat balans tussen inspanning en ontspanning noodzakelijk is en heb je hiervoor een aantal praktische handvatten gekregen. Dit creëert meer overzicht, rust in jouw werk, jouw hoofd en meer grip op jouw TIJD!

Workshopleider

Daniëlle ter Stal is ruim zeven jaar eigenaar van Coachingspraktijk Hartzaken in Rijssen. Haar specialisme ligt bij preventie en herstel bij overbelasting. Overbelasting kan zijn vanuit werk, een drukke thuissituatie of beiden.

workshop3