Inspiratiesessie 'De Verbinding' - 25 jaar NadeAMA

Schrijf je in!

Op donderdag 25 mei organiseert NadeAMA bij Saxion Deventer (Handelskade 75) een inspiratiesessie met het thema Verbinding en vieren we het 25 jarig bestaan van onze vereniging.

Inhoud Inspiratiesessie:
Deze Inspiratiesessie gaat over de zienswijze en samenwerking tussen NadeAMA en Saxion. Elke collega/organisatie heeft zijn/haar eigen zienswijze over de beste manier van samenwerking, klantgerichtheid, veranderingen of een ander thema naar keuze. In deze sessie 'De Verbinding' gaan de deelnemers op zoek naar de overeenkomsten in deze ideeën, opvattingen en overtuigingen. Hoe kunnen we leren van elkaar en verbinding zoeken? Samen op zoek naar overeenkomsten schept een band. Het zijn deze overeenkomsten die de schakel vormen tot verbinding en samenwerking. Na een korte introductie over verbinding gaan we in de vorm van een world cafe komen tot een lijst van onderwerpen dat ons verbindt en eindigen we met concrete vervolgstappen.

Programma:

14.30 - 15.00 uur Ontvangst
15.00 - 15.15 uur Opening en Welkom door Floris Jagers (NadeAMA) en Marius Zomer (manager HRM AMA)
15.15 - 15.45 uur Introductie verbinding door Robert Zweers (Yes tech careers) en Trea van der Vecht en Jolan Schreuder (Saxion)
14.45 - 16.30 uur World café door Marita Alons en Taner Demir
16.30 - 17.00 uur Wrap up door Thomas Krikken en Trea van der Vecht
17.00 - 20.00 uur Diner buffet

Aanmelden:

Meld je vast aan via de inschrijfmogelijkheid hiernaast -->

Mocht je na aanmelden toch niet kunnen komen dan vragen we je in verband met de reservering van het buffet je uiterlijk 18 mei af te melden. Dat kan via een berichtje aan Marleen Veerman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum en tijd: donderdag 25 mei 14:30-20:00 uur

Locatie: Saxion Deventer, Handelskade 75 te Deventer

 
Save the date 25 mei 2023 Thema Verbinding