Inspiratiesessie - AI Ontward: Van Mythes tot Mechanismen

AMA, NadeAMA en Kennistransfer nodigen jou uit!

Op donderdag 30 mei vanaf 14.30 – 17.00 uur vindt er weer een inspiratiesessie plaats op Saxion Deventer. U bent van harte uitgenodigd. Deze middag staat in het teken van "AI Ontward: Van Mythes tot Mechanismen".

Deze bijeenkomst richt zich op het verhelderen van kunstmatige intelligentie (AI), haar huidige en toekomstige rol in ons leven en werk, en biedt praktische inzichten voor iedereen, ongeacht hun technische achtergrond. Dit event belooft een diepgaande, informatieve en inspirerende ervaring te worden, met als doel AI te demystificeren en ons voor te bereiden op een toekomst waarin technologie en menselijkheid hand in hand gaan. De inspiratiesessie wordt verzorgd door Casper de Jong, onderzoeker bij het lectoraat van de AMA Employability Transitions.

Inspiratiesessie "AI Ontward"

  • Begrip van AI: We ontrafelen AI's fundamentele werking en praktische waarde, ver voorbij de hype.
  • Expertise versus Kennis: We verkennen het onderscheid tussen echte AI-expertise en de vele zelfverklaarde specialisten.
  • Toekomstige Ontwikkelingen: Een blik op recente vooruitgang en wat de toekomst in petto heeft, met inbegrip van ethische overwegingen en implementatietips.
  • Praktijkvoorbeelden: Van de impact op robotica tot de integratie van AI in onderwijs en industrie, inclusief het opzetten van eigen AI-modellen.

Het programma

14.00 - 14.30 uur: Inloop en ontvangst

14.30 - 15.30 uur: Interactief programma o.l.v. Casper de Jong

15.30 - 15.45 uur: Pauze

15.45 - 16.30 uur: Levendige discussie over AI's potentieel als vloek of zegen. Vragen als Invloed op je vakgebied en werk naast ethische dilemma’s staan centraal

16.30 - 17.00 uur: Borrel

 

Aanmelden

Locatie:               ‘Human Behaviour Lab’ op Saxion Deventer (Handelskade 75)

Datum en tijd:     30 mei 2024 van 14:00-17:00 uur

Aanmelden:         Dat kan hiernaast onder 'schrijf je in'

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je graag 30 mei! 

Organisatie van AMA, NadeAMA en Kennistransfer