Missie

NadeAMA is dé netwerkvereniging binnen het werkveld van oud-studenten van de Academie Mens en Arbeid (AMA) van Saxion Hogeschool. Wij staan in verbinding met onze leden en willen hen inspireren op een informele, laagdrempelige manier. NadeAMA luistert naar de ontwikkelbehoefte van haar leden en past hier haar evenementen op aan. Dit doen wij door een breed scala aan evenementen aan te bieden voor onze leden, zoals workshops en lezingen.

NadeAMA staat in verbinding met haar leden en verbindt hen met elkaar en genereert daarnaast een verbinding tussen onderwijs en arbeidsmarkt. NadeAMA faciliteert verdieping in de ontwikkeling op een informele, laagdrempelige manier. Daarnaast blijft NadeAMA vernieuwen, passend bij de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt, het onderwijs en de wensen van haar leden.

Kort samengevat zijn de kernwaarden van NadeAMA:

  • Verbinden
  • Familiair
  • Verwelkomend
  • Toekomstgericht

 

Visie

NadeAMA is een van de grootste netwerkverenigingen van Nederland en organiseert evenementen aansluitend op de wensen van haar leden. Deze evenementen worden ruim van tevoren gepland en zijn zichtbaar in de jaarplanning.

NadeAMA focust zich op relatief kleine en informele evenementen zodat er zoveel mogelijk voldaan kan worden aan de individuele ontwikkelvraag. Tijdens deze evenementen worden deelnemers geïnspireerd en geënthousiasmeerd en gaan met nieuwe inzichten en ideeën naar huis.

NadeAMA werkt nauw samen met Saxion Hogeschool en zij versterken elkaar. NadeAMA heeft hierin een verbindende functie waarbij studenten in contact kunnen komen met het werkveld en het werkveld in contact kan komen met studenten.

NadeAMA heeft nauw contact met haar leden en gaat graag de dialoog met hen aan. Feedback is altijd welkom en wensen, suggesties en uitdagingen zijn bespreekbaar. Zonder input van de leden heeft NadeAMA geen bestaansrecht.